Termeni si Conditii

ART 1 Definitii
1. Platforma online https://brodero.ro apartine EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA, CUI: 43236987, cu sediul social in JUD. TULCEA, COM. SLAVA CERCHEZA, SAT SLAVA RUSA , STR. MARE, NR.488, si va fi denumita in continuare PLATFORMA.
2. Orice persoana fizica majora sau juridica care acceseaza PLATFORMA cu scopul de a o vizita , de a cumpara produse sau de a deveni PARTENER ( definitie termen PARTENER in Alin nr 3 ARTnr 1) se numeste UTILIZATOR.
3. Persoana fizica majora sau Persoana juridica care obtine statutul de PARTENER poate vinde prin intermediul PLATFORMEI bunuri si servicii.

ART 2 Acceptarea termenilor si conditiilor
Acesti termini si conditii constituie acordul legal intre dumneavoastra si PLATFORMA. Cumpararea de produse si servicii , deschiderea unui cont de UTILIZATOR sau de PARTENER nu se poate realiza decat prin acceparea fara echivoc a Termenilor si Conditiilor.

ART 3 Politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de catre UTILIZATOR vor fi folosite de catre PLATFORMA exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a se trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care UTILIZATORUL este de acord sa primeasca acest gen de informatii) si pentru livrarea comenzilor etc.

UTILIZATORUL nu este obligat sa furnizeze datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORUL beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, UTILIZATORUL are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor din baza de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, UTILIZATORUL se poate adresa PLATFORMEI cu o cerere scrisa, datata si semnata.
PLATFORMA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

PLATFORMA nu trimite mesaje nesolicitate UTILIZATORILOR sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, puteți contacta autoritatea locală reprezentată de către:
Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor
Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI
Website: http://www.dataprotection.ro .

ART 4 Drepturi si obligatii generale

UTILIZATORUL are dreptul de a deschide cont de utilizator in vederea achizitiei de bunuri si servicii prin intermediul PLATFORMEI cu conditia ca acesta sa fie persoana majora. Datele solicitate pentru deschiderea de cont vor fi username , adresa de email si detalii de livrare
Detaliile de livrare contin: Nume , Prenume, numar de telefon si adresa de livrare produse.
UTILIZATORUL poate cumpara produse si servicii prin intermediul PLATFORMEI si fara inregistrare; avantajul inregistrarii fiind acela ca detaliile de livrare se vor introduce o singura data.
Produsele afisate pe PLATFORMA nu apartin PLATFORMEI, ci PARTENERILOR inregistrati. PLATFORMA nu isi asuma nici un fel de obligatie cu privire la provenienta bunurilor puse spre vanzare , autenticitatea articolelor si adaosul comercial practicat de catre PARTENERI.
PLATFORMA va depune toate diligentele in vederea exercitarii unui dialog cat mai eficient intre UTILIZATORI si PARTENERI insa nu se va pronunta sub nici o forma in cazul unui litigiu de natura juridica intre acestia .
Plasarea comenzilor se face prin intermediul PLATFORMEI ; in cazul in care UTILIZATORUL doreste sa comande produse si servicii direct de la PARTENERI prin accesarea informatiilor de contact disponibile a acestora , PLATFORMA nu se opune si nu interzice acest aspect.
Intregul continut al acestui site apartine entitatii juridice EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Preluarea de informatii si publicarea lor in spatiul on line fara acordul scris este interzisa si incalca drepurile de autor precum si Termenii si conditiile de utilizare ale PLATFORMEI.
Pentru a deveni PARTENER , se trimite o cerere pe mail in care se specifica statutul de persoana fizica sau de persoana juridica, categoria sau categoriile in care se incadreaza bunurile sau serviciile oferite. Dupa analizarea cererii de parteneriat, UTILIZATORUL va primi sau nu o oferta de colaborare.

TVA
Preţurile afişate în acest magazin online includ TVA 19%. TVA înseamnă „taxa pe valoare adăugată”, şi este aplicată în întreaga Uniune Europeană.

Termen de livrare

Livrarea se poate face prin curier rapid sau prin Posta Romana, pe intreg teritoriul Romaniei. Puteti de asemenea opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru profesional, fara nici o plata de transport. Ne rezervam dreptul ca pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii sau destinatia livrarii acesteia).

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii lor. Produsele personalizate prin broderie sunt realizate direct in atelierul nostru, necesitand mai multi pasi specifici confectionarii unor produce unicat (design grafic, brodare, finisare, ambalare). Termenul de expediere a comenzii este de 3-15 zile lucratoare (in functie de complexitatea si cantitatea comenzii), la care se adauga termenul de transport al curierului (in general cuprins intre 24 – 48 ore curier si 3-4 zile lucratoare Posta Romana). In perioade comerciale de varf (Craciun, Valentines Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie etc) sau in cazuri de forta majora, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, PLATFORMA va afisa in mod vizibil termenele si conditiile de livrare si / sau va va anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

Pentru produsele in stoc, termenul de livrare este de maxim 72 ore.

Preţuri eronate
Deşi facem în permanenţă verificări pentru a ne asigura că toate preţurile afişate sunt corecte, uneori pot să apară erori. Dacă identificăm o eroare în preţurile produselor comandate, te vom anunţa cât de repede posibil şi îţi vom oferi posibilitatea să reconfigurezi comanda la preţul rectificat sau să o anulezi.

Frauda
În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE (https://brodero.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE (https://brodero.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE (https://brodero.ro) sau asociaţii / partenerii / afiliaţii acestuia.

În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Retur

Site-ul Brodero.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Mare parte din produsele comercializate pe site-ul Brodero.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax) EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. Singurele costuri ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA.  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc. Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator. Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Politica de confidentialitate exstinsa
Brodero.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe brodero.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.brodero.ro, prin completarea formularelor de înregistrare şi comandă, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

EROFEI ADRIAN INTREPRINDERE nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul, sau acţiunilor neautorizate ale unor terţe persoane.

Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta folosind formularul de contact.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel intr-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm
Comentarii
Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media
Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact
Cookie-uri
Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web
Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice
Folosim Google Analytics pentru statistici privind viziatorii websiteului. Aceste statistici sunt anonime, dar pot contine unele date identificatoare. Detalii complete la Google Analytics

Cu cine partajăm datele tale
Doar cu servicii de care websiteul are nevoie pentru functionare. Datele partajate sunt anonime, folosite doar pentru statistici. Altfel, nu instrainam sau impartasim datele tale personale, precum email, nume, adresa, telefon.

Cât timp îți păstrăm datele
Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale
Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele
Datele tale personale sunt folosite doar in scopul procesarii comenzilor.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact
Nu vor fi impartasite.

Informații suplimentare
Cum îți protejăm datele
Folosim tehnologii de ultima generatie pentru protejarea datelor.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor
Incalcarile vor fi raportate vizibil.

De la care părți terțe primim date
Niciuna.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor
Nu facem asta.

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

PLATFORMA isi rezerva dreptul de a modifica oricand TERMENII SI CONDITIILE utilizarii acestui site .

 

 

 

 

Brodero